Vizualitás

“A vizualitás számomra maga az élet. A mindennapok apróságaiban megbúvó művészeti elemek észlelései formálták a látásmódomat jelenkori állapotára, amelynek megkoronázása az Instagram létrejötte volt. Ez az a platform, amely esélyt ad arra, hogy a világot egy olyan szemszögből mutathassuk meg, amelyet csak mi vagyunk képesek látni.”

Fotózás

magánszemélyeknek

Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma fotózás sem.

A csapattal Mi azért dolgozunk, hogy Te elégedett legyél. Nem erőltetünk rád sablonokat, nem szabunk határt a fantáziádnak. Minden a te elképzelésed szerint alakul. Természetesen minden esetben folyamatos profi szakmai tanácsokkal látunk el, és mindent előre megtervezünk, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen végbe a fotózás.

A legapróbb részletekre is figyelünk, hiszen a mi érdekünk nem az, hogy elkészítsünk egy munkát, hanem az, hogy olyan értéket teremtsünk Neked, amire mindig szívesen nézel, emellett egy felejthetetlen fotózás élményével gazdagodj, ami hatalmas önbizalomlöketet ad Neked.

Image
ALAP CSOMAG
Image
PRÉMIUM CSOMAG
Image
PÁROS CSOMAG
Image
CSALÁDI CSOMAG
Image
ALL INCLUSIVE CSOMAG

Fotózás

cégeknek

Alapvető tény, hogy képi megjelenéssel sokkal könnyebben érzékeltethetünk bármit, mint szöveggel, vagy hanganyaggal. Minden cég életében fontos az, hogy milyen hangulatot közvetít a leendő ügyfelek, vendégek, vagy vásárlók felé.

Ahogyan magánszemélyek esetében fontosnak tartjuk az önazonosságot, a vállalatok számára is elsőbbséget élvez az, hogy ne sémák alapján készüljön el a kért anyag. Pontos egyeztetés után olyan fotókat készítünk, amiken pontosan az a légkör, üzenet jön át, amit a megrendelő elvár.

Image
BUSINESS ALAPCSOMAG
Image
BUSINESS PLUS CSOMAG
Image
BUSINESS PREMIUM CSOMAG